Professionele behandeling

Kwaliteit en vakkennis

Persoonlijke benadering

Goede nazorg

Ontharen Goes

Harsen of waxen is een van de meest populaire manieren van ontharen bij Xtra Care te Goes. Zoals de naam al zegt, wordt er gebruikgemaakt van hars, die aangebracht wordt op uw huid. Hierbij komen de lichaamsharen vast te zitten in de hars. Vervolgens wordt de hars tegen de haargroeirichting in van uw huid getrokken. De ingevangen haren worden hierdoor met wortel en al meegetrokken. Het voordeel is dat het daardoor langer duurt dan bij scheren voordat de haren weer zijn aangegroeid, gemiddeld zo’n 3-8 weken. Bovendien groeien de haren terug met een dunnere en zachtere punt. Anders dan bij scheren, zult u dus na het harsen geen last hebben van harde stoppels. Bij regelmatig harsen heeft u zelfs kans dat sommige haren helemaal niet meer terugkomen, omdat het haarzakje waarin de haar groeit beschadigd is geraakt. Wilt u voorgoed afscheid nemen van ongewenste haargroei? Xtra Care beschikt ook over apparaten voor definitief ontharen in het schoonheidsinstituut te Goes.

Tips voor na het ontharen in het schoonheidsinstituut te Goes

  • Probeer na het harsen niet te krabben of over de huid te wrijven. Door het harsen kan een verhoogde bloedtoevoer ontstaan en daarmee jeuk. Krabben en wrijven kan de huid irriteren;
  • Vermijd te strakke kleding op huid die pas is geharst om het ingroeien van haren te voorkomen;
  • Vermijd tot 48 uur na het harsen: heet bad, zonnebad, sauna of andere warmte/hitte behandelingen. Gebruik ook na die tijd een goed zonneproduct met beschermingsfactor;
  • Gebruik tot 24 uur na het harsen geen producten op de huid die Alpha Hydroxy Zuren (AHA) bevatten, omdat dit mogelijk gevoeligheid en irritatie kan veroorzaken.

Opties voor definitief ontharen in de schoonheidssalon in Goes

Een permanente methode om van ongewenste haargroei af te komen is de flitslichtmethode. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een veilige flitslamp die speciaal voor het ontharen ontworpen is. Het ellipssysteem werkt op basis van unieke software die zich geheel aan ieder huidtypen aanpast. Bent u geïnteresseerd in bovengenoemde methode voor definitief ontharen in onze schoonheidssalon te Goes? U kunt een afspraak maken door te bellen naar het telefoonnummer 0113 21 77 71. Twijfelt u tussen definitief ontharen en harsen in de salon te Goes? Wij voorzien u graag van professioneel en persoonlijk advies.

kerngroep
provoet
ggd-nederland
partner-logo01
cidescowit
koc-erkend-leerbedrijf