I.v.m. Corona zijn er geen behandelingen mogelijk, maar zijn wij nog steeds bereikbaar voor adviezen en/of verkoop van producten via de telefoon of per mail.

manicuer

Manicure

Voor uw handen bieden wij een zeer uitgebreide manicure behandeling. Voorafgaand aan de behandeling wordt er een glycolzuurpeeling aangebracht, waardoor u lang plezier heeft van heerlijk zachte handen.

O•P•I GelColor

De GelColors van OPI worden snel aangebracht en bestaan uit 100% gel. Hierdoor is er een onvergelijkbare optimale hechting en blijft je OPI kleur, afhankelijk van de conditie van je nagel, 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor wordt uitgehard onder een LED Light waardoor het systeem onmiddellijk droog is. Je kunt dan ook alles meteen doen zonder dat je nagels beschadigen. Ideaal dus voor vrouwen die de tijd niet kunnen vinden om nagels te lakken of als je met vakantie gaat en je geen zorgen wilt maken om je nagellak.

GelColor OPI is niet alleen voor je vingernagels, maar kan ook op je teennagels aan worden gebracht voor een mooi verzorgd en longlasting resultaat.

kerngroep
provoet
ggd-nederland
partner-logo01
cidescowit
koc-erkend-leerbedrijf