Ons instituut biedt een uitgebreid pakket aan behandelingen. Van epileren, verven wimpers en wenkbrauwen, massage en maskers tot aan huidverbeterende, resultaatgerichte behandelingen voor oa huidverjonging,definitief ontharen, permanente make-up, acne,couperose en pigmentvlekjes bent u bij Xtra Care op het juiste adres. Bij uw eerste afspraak reserveren we extra tijd voor het intake gesprek en de huidscan. Samen met u maken we de keuze met welke producten we gaan werken.

De merken waaruit u kunt kiezen zijn : JanMarini, Priori, Revaleskin en Valmont. Bij uw eerste behandeling krijgt u tevens een advies voor de thuisverzorging.

Uw gezicht is voor iedereen zichtbaar en heeft heel wat te verduren. UV-straling, wind, warmte en kou zijn allemaal factoren die invloed hebben op de huid van het gezicht. Het blijft uw visitekaartje en begrijpelijk dat u uw gezicht er zo goed mogelijk en verzorgd uit wilt laten zien. Één van de mogelijkheden om uw gezicht weer een frisse, gezonde uitstraling te geven is een peeling.

Natuurlijke facelift

Voor een natuurlijke facelift met een duurzaam en mooi resultaat bent u bij Xtra Care in Goes aan het juiste adres! In onze salon hebben we de juiste technieken, apparatuur en kennis in huis om u te voorzien van een schoonheidsbehandeling, huidverbetering of een deskundig advies op maat. Wij gaan daarbij eerst na wat uw wensen zijn om vervolgens een passend en succesvol behandeltraject op te stellen. Uiteraard hoort hier ook een goede nazorg en een verzorgingsadvies op maat bij!

Steeds vaker laten mensen hun gezicht liften om er jonger en frisser uit te zien. Bij Xtra Care hebben we sinds kort een natuurlijke methode voor een facelift in huis zonder nare stoffen en bijwerkingen. De Endermolift is een behandeling waarbij mechanische stimulering zorgt voor een training van het weefsels wat zorgt voor een betere doorbloeding en een betere aanvoer van zuurstof. Uw huid moet dus zelf aan het werk om er frisser en jonger uit te zien! Na afloop van de behandeling merkt u duidelijk verschil als het gaat om:

  • De stevigheid van uw huid
  • Gladde oogcontouren
  • Minder rimpels
  • Kleinere poriën
  • Mooie gelaatsvormen

Wilt u meer weten over een natuurlijke facelift en de mogelijkheden voor uw huidtype? Bel dan snel naar 0113 21 77 71 voor meer informatie en plan direct een afspraak voor een intakegesprek!