header-cryolipolyse

Definitief plaatselijk vet verwijderen. Zonder operatie! Met Ice Shaping Angel Pro

De nieuwste technologie op het gebeid van Cryolipolyse.

Je kunt sporten tot je erbij neer valt en zelfs in combinatie met een streng dieet blijven er het er der altijd wel wat hardnekkige vetophopingen zichtbaar. Een methode om dit aan te pakken is liposuctie. Best een flinke ingreep en niet altijd zonder risico en dan moet je ook nog afwachten of het wel mooi wordt. Een nieuwe methode, die inmiddels enorm aan populariteit aan het winnen is, is CryoLipolyse.

Maak nu kennis met de Ice Shaping Angel Pro, Cryolipolyse apparatuur met de nieuwste technologie voor het verwijderen van vet zonder operatie, het corrigeren van de lichaamscontouren en verstevigen van de huid. Deze machine biedt uitzonderlijke resultaten.

De machine wordt gecontroleerd door een computer, met gegevens die worden ingevoerd door de behandelaar. De bediening- en controle elementen van de machine die zich in de behuizing bevinden -de ingebouwde geïntegreerde microcontroller- houden de werking van de apparatuur voortdurend in de gaten.

CryoLipolyse koelt vetcellen op selectieve plaatsen als de buik, benen, billen, taille etc. Vetcellen kunnen niet tegen koude en het gevolg daarvan is dat ze worden vernietigd en afgevoerd via de nieren en lever, net zoals dat gebeurd met vet uit voeding. De behandeling is geschikt voor mensen met een BMI onder de 28

Hoe gaat het in zijn werk:

Tijdens de behandeling, die varieert van 30 tot 60 minuten, wordt eerste de huid verwarmd tot 42oC naar ongeveer 4oC . Als gevolg van de koude, kristalliseren de vetcellen en worden op natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam.

Gemiddeld geeft iedere behandeling een reductie van ongeveer 20% vet. Zolang er voelbaar vet aanwezig is , is er een behandeling mogelijk. Zichtbaar resultaat na ca. 2-3 weken en gemiddeld is men met 3 behandelingen tevreden. Tussen de behandeling zitten minimaal 4-6 weken. Het lichaam blijft 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen waardoor het re-shapen ook doorgaat.

Indicaties:

  • Vetrandje die over de broekrand vallen
  • Vetrollen op de rug
  • Kwabjes op de heupen,
  • Zadeltassen
  • Onderkin
  • Armen

Ice Shaping Angel Pro

De Coolste manier om van vet af te komen

kerngroep
provoet
ggd-nederland
partner-logo01
cidescowit
koc-erkend-leerbedrijf