Wij gaan per 20 juni verhuizen, het adres wordt Westhavendijk 86A Wilhelminadorp


Of u nu jong of oud bent, slank of dik geen enkel individu ontkomt aan cellulitis. Vrijweliedereen wordt het slachtoffer. Naarmate de jaren vorderen nestelt de sinaasappelhuid zich, verschijnen de bobbeltjes op heupen, buik en dijen. Veel mannen en vrouwen hebben veel last van vetophopingen op plaatsen waar zij dit niet wensen. De meeste van u hebben al van alles geprobeerd, diëten, intensieve beweging, anti-cellulitis-crèmes, vermageringspillen, alles tevergeefs. Bij schoonheidsinstituut Xtra Care hebben we een nieuw endermologie (LPG) appartaat. Tevens geschikt voor bindweefselbehandelingen voor het gelaat, de ‘endermolift behandeling’.

Endermolift

Endermolift is een natuurlijke facelift. Deze behandeling daagt de tijd uit! Een mechanischestimulering zorgt voor een echte training van de weefsels. Endermolift zorgt voor een betere doorbloeding en een betere aanvoer van zuurstof, waardoor u een frisser en jonger uiterlijk krijgt. Een endermolift behandeling geeft u:

  • Opnieuw een stevige huid
  • Gladde oogcontouren
  • Minder zichtbare rimpels
  • Verkleinde poriën
  • Een zuivere, zachte uitstraling
  • Een mooie gelaatsvorm

Endermologie of Lipomassage

Wij bieden u een techniek aan om cellulite te overwinnen en het lichaam doeltreffend en zonder gevaar weer in goede vorm te krijgen, op plaatsen die u wenst. Endermologie of Lipomassage is een niet operatieve methode om van je cellulite af te komen. Een behandeling wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur van LPG®, die een huidplooi pakt. Het apparaat, voorzien van een behandelkop, bewerkt vervolgens je huidplooien met in- en uitrollende bewegingen. In feite is het een soort huidgymnastiek, die het bindweefsel structureert, de afvoer van afvalstoffen bevordert en de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel stimuleert.

Endermologie en/of Lipomassage is een veilige methode voor plaatselijk afslanken.

Meestal geven een dieet of intensief sporten alléén onvoldoende resultaat. Endermologie of Lipomassage is een goed werkend en betaalbaar alternatief. Cellulite vermindert sterk of verdwijnt zelfs helemaal. Maar ook bij de behandeling van vetkussentjes, een verslapte huid of de bekende ‘love-handles’ worden met endermologie (in combinatie met het aanpassen van uw eetgewoonten) goede resultaten

Hoe ziet een behandeling eruit?

De patiënt krijgt tweemaal per week een behandeling van 35 minuten. De tijd tussen twee behandelingen moet minimaal 48 uur bedragen. Meer dan 2 behandelingen per week levert geen beter of sneller resultaat op. Je draagt speciaal voor de Endermologie therapie een ontworpen bodysuit. De bodysuit zorgt ervoor dat de Endermologie- behandelingskop gemakkelijker over het lichaam glijdt, en verzekert een optimale hygiëne.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, is afhankelijk van de conditie van je lichaam en huid. Gemiddeld heb je 10 tot 17 behandelingen nodig. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, zal een onderhoudsbehandeling van éénmaal per maand het bereikte resultaat onderhouden. Voor de 10de behandeling is het niet wenselijk dat de serie onderbroken wordt.

Endermologie of Lipomassage?

Afhankelijk van wensen kunt u kiezen uit Endermologie of Lipomassage. Heeft u meerdere “probleemzones” en wilt u die allemaal tegelijk laten behandelen, dan is Endermologie voor u de aangewezen behandeling. Een endermologie behandeling duurt 35 minuten en tijdens die behandeling wordt uw hele lichaam behandeld met wat extra aandacht voor de probleemzone(s).

Heeft u echter maar één zone waar u zich aan stoort en die u graag wil laten behandelen (bijv. buikje of love-handles of verslapte huid aan binnenkant bovenbenen), dan kunt u kiezen voor lipomassage. Een lipomassage duurt 20 minuten en tijdens die behandeling wordt slechts één lichaamsdeel (de probleemzone) zeer intensief behandeld.

Omdat bij een lipomassage slechts één lichaamsdeel gedurende 20 minuten intensief wordt behandeld is daarmee sneller resultaat haalbaar. Maar ook daarbij is de ‘ernst van het probleem’ bepalend voor het aantal behandelingen. U bepaalt zelf wanneer u tevreden bent met het resultaat. Om na afloop van de kuur het bereikte resultaat te behouden, is een ‘onderhoudsbehandeling’ één keer per 4 weken meestal voldoende.