lichaamsbehandelingen

Voor een complete lichaamsbehandeling bent u bij Xtra Care in Goes aan het juiste adres! Bij ons staan een optimale huidverbetering, goede verzorging en professionaliteit voorop waardoor we u op vele vlakken van dienst kunnen zijn. Of het nu gaat om het verwijderen van pigmentvlekken, het aanbrengen van permanente make-up, het bestrijden van huidoneffenheden of het behandelen van couperose, bij Xtra Care weten we precies wat we voor u kunnen betekenen!

Mogelijkheden voor een lichaamsbehandeling bij Xtra Carec

Onze specialisten zijn gediplomeerd op verschillende gebieden waardoor we u een uitstekend advies kunnen geven als het gaat om een gezichts- of lichaamsbehandeling. Door middel van een professionele behandeling kunnen we voor u verschillende huidproblemen en aandoeningen verminderen of verhelpen. Als het gaat om lichaamsbehandelingen bent u bij Xtra Care aan het juiste adres voor:

Endermolift behandeling stimuleert de productie van collageen en elastine, verhoogt het gehalte aan zuurstof in de huid, verstevigd, lift en is een pijnloze behandeling voor het behandelen van rimpeltjes en huidverslapping. Endermolift dé natuurlijke face lift!

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws of aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van een lichaamsbehandeling? Volg ons dan op Facebook of meld u aan voor de nieuwsbrief. Heeft u specifieke vragen? Dan raden we u aan even bij ons langs te komen of te bellen naar 0113 21 77 71.

kerngroep
provoet
ggd-nederland
partner-logo01
cidescowit
koc-erkend-leerbedrijf