Professionele behandeling

Kwaliteit en vakkennis

Persoonlijke benadering

Goede nazorg

Huidverbetering Goes

Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft huidverbetering in het schoonheidsinstituut Xtra Care te Goes. De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en wordt met de jaren ook ouder. Symptomen die gepaard gaan met huidveroudering zijn fijne lijntjes rond ogen, mond en voorhoofd. Wanneer de fijne lijntjes zich ontwikkelen tot rimpels, kunt u een huidverjonging methode overwegen in onze salon in Goes. U heeft keuze uit botox, peelings, laserbehandeling, behandeling met de dermaroller en skin jetting. Wij vertellen u er graag meer over.

Huidverbetering in de vorm van de ABC peeling in de salon te Goes

Een vorm van huidverbetering en huidverjonging die wij gebruiken in ons schoonheidsinstituut te Goes is de ABC peeling. De huid ondergaat een intensieve anti-age behandeling waarbij acht laagjes dode huidcellen worden verwijderd. Na de behandeling voelt de huid weer zacht aan en heeft het een mooie natuurlijke glans. Door de huidverjonging in de salon te Goes zijn poriën minder zichtbaar en de hydratatie verbeterd. Wij raden u aan om na de behandeling de juiste producten aan te schaffen om huidveroudering zo lang mogelijk uit te stellen. Door de juiste producten en behandelingen wordt huidvernieuwing gestimuleerd wat doffe en slecht doorbloede plekken voorkomt.

Bio Skin Jetting is een revolutionaire methode van huidverjonging die toegepast wordt in het schoonheidsinstituut in Goes

Bij Bio Skin Jetting wordt de huid zelf gestimuleerd om te verjongen door het collageen onderhuids te behandelen. Direct na de eerste behandeling zult u het eerste resultaat al zien. Het eindresultaat hangt af van de conditie van uw huid en de diepte van de rimpel. Ontvangt u graag meer informatie over deze methode van huidverbetering die wij in onze salon te Goes toepassen? Of heeft u misschien een vraag voor onze specialisten? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0113 21 77 71.

kerngroep
provoet
ggd-nederland
partner-logo01
cidescowit
koc-erkend-leerbedrijf