Wij gaan per 20 juni verhuizen, het adres wordt Westhavendijk 86A Wilhelminadorp


Professionele behandeling

Kwaliteit en vakkennis

Persoonlijke benadering

Goede nazorg

Gezichtsbehandeling Goes

Welke gezichtsbehandeling van Xtra Care te Goes past het beste bij uw huid? Dat bespreken wij graag in een uitgebreid intakegesprek in ons schoonheidsinstituut. Hier worden uw wensen en problemen in kaart gebracht. Wij leveren u graag een totaaloplossing. Dit houdt in dat we niet alleen de symptomen behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken. Denk aan overbeharing, huidveroudering, acne en pigmentvlekken. Tijdens het intakegesprek maken we ook een huidscan om de huidige situatie in kaart te brengen. Wij zien uw aanvraag graag verschijnen.

Tijdens de gezichtsbehandeling in Goes worden alleen maar topproducten gebruikt

Om de beste resultaten te bereiken, werken wij tijdens onze gezichtsbehandelingen in Goes alleen met de beste producten die u ook zelf kunt aanschaffen. Bij uw eerste behandeling geven wij u persoonlijk advies welke producten het meest geschikt zijn voor uw huid en hoe u de producten kunt aanbrengen. Merken waarmee wij werken zijn:

 • Jan Marini
  Een vijfstappensysteem die door iedereen toegepast kan worden;
 • Laviesage
  Optimale bescherming van de huid met vitaminen, mineralen en antioxidanten;
 • Priori
  Wereldleider op het gebied van innovatieve gepatenteerde anti- aging technologieën;
 • Valmont
  Celtherapie dat de huid beschermd en de celstofwisseling op gang brengt.

Onze deskundige medewerkers geven u graag per merk meer informatie zodat uw huid weer straalt als nooit tevoren. Bent u geïnteresseerd in een peeling of een andere gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon in Goes? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 0113 21 77 71.