N

Professionele behandeling

N

Kwaliteit en vakkennis

N

Persoonlijke benadering

N

Goede nazorg

Schoonheidssalon Zeeland

Bij Xtra Care, de schoonheidssalon nabij Kapelle en Wemeldinge in Zeeland vindt u een deskundige schoonheidsspecialiste die uw huid weer laat stralen. Wij bieden een groot aantal behandelingen aan ter verbetering van de conditie van uw huid. U kunt bij ons ook terecht voor het behandelen van diverse soorten huidproblemen, zoals couperose en acne. Onze gediplomeerde en gecertificeerde schoonheidsspecialisten staan voor u klaar om uw huid te verzorgen en weer te laten stralen.

De schoonheidssalon nabij Kapelle en Wemeldinge in Zeeland geeft een behandeling die bij u past

Bij de schoonheidssalon te Kapelle en Wemeldinge in Zeeland treft u altijd een schoonheidsspecialiste die luistert naar uw wensen en uw huidproblemen serieus neemt; wij helpen niet voor niets klanten uit heel Zeeland. Wanneer u ons benadert voor een bepaalde behandeling, nodigen wij u eerst uit voor een intake. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en uw algehele conditie, de staat van uw huid en uw gezondheid. Vervolgens bekijken we welke behandeling het beste bij u past en hoe vaak u deze behandeling moet ondergaan om uw huidprobleem volledig op te lossen. Na de behandeling geven wij u ook deskundig en uitgebreid verzorgingsadvies mee. Ook kunt u bij ons de producten kopen die wij tijdens uw behandeling hebben gebruikt, zodat u uw huid thuis verder kunt verzorgen. Een goede nazorg is immers net zo belangrijk als de behandeling zelf.

Uitgebreid aanbod aan behandelingen

De schoonheidssalon Xtra Care in de omgeving van Kapelle en Wemeldinge in Zeeland staat bekend als een schoonheidsspecialiste met een zeer uitgebreid en uiteenlopend aanbod aan behandelingen. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor huidverzorging en huidverbetering, maar ook voor ontharen, permanente make-up en een pedicure of manicure. U vindt een compleet overzicht op onze website en ook een volledige prijslijst. Heeft u vragen over één van onze behandelingen of wilt u graag een afspraak maken? Bel dan gerust even naar 0113 21 77 71.

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht