N

Professionele behandeling

N

Kwaliteit en vakkennis

N

Persoonlijke benadering

N

Goede nazorg

Schoonheidssalon Kloetinge

In de schoonheidssalon Xtra Care nabij Kloetinge en Heinkenszand kunt u terecht voor diverse behandelingen voor allerlei huidproblemen. Maar ook wanneer u uw huid gewoon een extra boost wilt geven, bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden een totaalconcept waar niet alleen de symptomen worden aangepakt, maar ook de onderliggende oorzaken in kaart worden gebracht. Na het uitgebreide intakegesprek wordt er een behandeling gekozen die het beste bij uw behoeften en wensen past. Wij geven u een uitgebreid verzorgingsadvies mee en staan voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan nazorg. Oftewel, een persoonlijke aanpak die volledig aansluit bij uw behoeften.

De beschikbare behandelingen in de schoonheidssalon nabij Kloetinge en Heinkenszand

Xtra Care heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in tal van behandelingen. Wij geven u graag een overzicht van onze specialisaties:

  • Huidverbetering: microdermabrasie, mesotherapie, couperose, Bio Skin Jetting, anti-rimpel, collageentherapie en acne behandelingen;
  • Ontharen: IPL behandeling, harsen, elektrisch ontharen en ultrasound ontharen;
  • Afslanken: Power Plate, Sanaslank en Endermologie;
  • Huidverzorging: gezichtsbehandelingen, peeling, lichaamsbehandelingen en massages;
  • Permanente make-up: PMU;
  • Pedicure: voet- en handverzorging.

Sommige van bovengenoemde behandelingen in de schoonheidssalon in de omgeving van Kloetinge en Heinkenszand worden door uw zorgverzekeraar vergoed. Raadpleeg hiervoor uw eigen zorgverzekeraar. Xtra Care is in het bezit van de door ANBOS erkend diploma en een geregistreerde specialisatie bij ANBOS. Ook zijn wij opgenomen in het informatiesysteem van AGB-zorgverleners. Hierdoor komt u in aanmerking voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden binnen onze schoonheidssalon nabij Kloetinge en Heinkenszand? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0113 21 77 71.

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht