ultrasound

Bij Schoonheidsinstituut Xtra Care bent u aan het juiste adres voor ontharen. Alle technieken hebben wij in huis om u van ongewenste haargroei af te helpen. Één van onze methoden om alle haren veilig en pijnloos te verwijderen is met ultrasound ontharen (Applisonix). Ultrasound ontharen kan met alle haarkleuren en huidtypen. Het heeft geen bijwerkingen en heeft effect voor de langere termijn.

Behandeling

Met behulp van een pincet worden witte, grijze, blonde, rossige en donkere haren op zowel lichte als donker huid succesvol behandeld met de Applisonix. Via de haar wordt het ‘ultrageluid’ naar de haarwortel geleid waar de energie wordt omgezet in warmte. Op deze manier wordt in de haarwortel een temperatuur bereikt waardoor de haarwortel dermate beschadigd dat de haar zich niet meer kan herstellen.
Deze nauwkeurige technologie is geschikt voor de behandeling van gevoelige gebieden, zoals wenkbrauwen, bovenlip, oren en neus.

Ontharing met ultrasound is zo goed als pijnloos omdat de ultrasound golven zeer lokaal worden afgegeven en niet doordringen in het omliggende weefsel. De behandeling zal afhankelijk van de snelheid waarmee haartjes groeien, eens per 2 tot 4 weken plaatsvinden. Naarmate de haren minder snel terug groeien zullen de periodes tussen twee behandelingen langer worden. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot jaren, afhankelijk van de grootte van het oppervlak. Het is mogelijk om alle haarkleuren te behandelen inclusief haar dat al behandeld is met laser of IPL.

Uit studies is gebleken dat de Applisonix een haarreductie van 39% verwezenlijkt na de tweede behandeling. Het is belangrijk dat de haren niet te kort zijn. De haren moeten tijdens de behandeling ongeveer 4 mm lang zijn en vast te pakken zijn met een pincet. Na de behandeling kan de huid wat rood zien. Dit trekt binnen een paar uur weg.

kerngroep
provoet
ggd-nederland
partner-logo01
cidescowit
koc-erkend-leerbedrijf