Wij gaan per 20 juni verhuizen, het adres wordt Westhavendijk 86A Wilhelminadorp


Uw perfecte partner. Miljoenen mensen zijn blij met deze high tech trainingsmethode. Het resultaat; enthousiaste en tevreden gebruikers. Laat het enthousiasme u ook in zijn greep krijgen!

“Effect met een druk op de knop!”

Power plate heeft een revolutie teweeggebracht in de wellness, beauty en anti aging branches. Het geheim; iedereen kan snelle en goede resultaten bereiken, met een druk op de knop. Daarmee zet u de power plate, een aangenaam trillende plaat, in werking.

De effecten van de Power Plate:

  • Snelle spieropbouw: tijdens het trainen wordt vrijwel 100% van de spiervezels in alle spiergroepen benut, zowel spierkracht als het uithoudingsvermogen toe.
  • Enorme tijdsbesparing: aangezien zeer effectief getraind wordt en veel spiergroepen tegelijkertijd ingezet worden bereikt u in slechts 10 minuten hetzelfde als met 1 uur conventionele training.
  • Toename in flexibiliteit: sterke doorbloeding, verwarming van de spieren en de pees-reflex zorgen ervoor dat het lichaam flexibeler wordt en dat spanningen en verklevingen loskomen
  • Verbetering van de coordinatie: doordat de receptoren in het gehele lichaam gelijktijdig gestimuleerd wordenverbetert de intermusculaire coordinatie. Bovendien wordt het evenwichtsgevoel getraind, waardoor het verbetert.
  • Activering van de bloedsomloop: tijdens de training pompen de spieren tot wel 50 keer per seconde bloed tot in de kleinste haarvaatjes. Daardoor kriigen de cellen sneller brandstof en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.
  • Verhoogde vetverbranding: de stofwisseling die door de training op de power plate toeneemt, leidt tot een verbeterde vetverbranding. Door speciale massageoefeningen kunnen ook specifieke probleemgebieden plaatselijk worden aangepakt.
  • Verbeterde conditie: aangezien de spieren sterker worden zal er ook meer gevergd worden van alle toeleveringssystemen, waaronder het hart, waardoor deze systemen efficienter zullen gaan werken.
  • Verbeterd welbevinden: de power plate brengt een toename van tevredenheid en geluksgevoel teweeg.
  • Cellulites en cosmetische gevolgen: massageoefeningen op de power plate maken verklevingen los en leiden tot meer beweeglijkheid van de weefsellagen. . omdat cellulitis wordt afgebroken en het bindweefsel wordt versterkt zal het huidbeeld ook diepgaand verbeteren. Zelfs de gezichtsspieren worden getraind en collageenvezels opgeslagen.