Wij gaan per 20 juni verhuizen, het adres wordt Westhavendijk 86A Wilhelminadorp


Medisch-cosmetische behandelingen zoals botox en fillers worden bij Schoonheidsinstituut Xtra Care uitgevoerd door Drs. G. Snick . De producten die Drs. G. Snick gebruikt zijn niet permanent en staan garant voor een hoge veiligheidsgraad en hebben zich op langere termijn bewezen. Door de jarenlange ervaring van onze arts zorgt zij ervoor dat op een natuurlijke manier lijnen in het gezicht vervagen en rimpels verzachten, waarmee u een jongere en frisse uitstraling krijgt. In een gratis en vrijblijvend consult bij Schoonheidsinstituut Xtra Care kunt u met de arts bespreken welke behandeling het beste bij u past. U krijgt altijd een persoonlijk advies op maat. Na dit consult kunt u de behandeling eventueel direct ondergaan.

Botox

Botox (botuline toxine) is een natuurlijk eiwit. Deze zorgt voor een tijdelijke blokkade van de spierzenuw overgang, waardoor de spieractiviteit sterk vermindert. Kraaienpootjes, rimpels, etc. die veroorzaakt worden door herhaalde spierbewegingen kunnen door een behandeling met botox verzacht worden. Dit betreft met name de fronsrimpels, de kraaienpootjes en de voorhoofdrimpels. De werkingsduur van botox is gemiddeld 3 tot 4 maanden. Bij herhaald gebruik is het effect langer blijvend tot wel 6 á 7 maanden.

Fillers (injectables)

Fillers of rimpelvullers zijn producten die oppervlakkig in de huid worden gespoten om een rimpel te verzachten of in zijn geheel te laten verdwijnen. Het gaat hier vooral om rimpels die worden veroorzaakt door het dunner en slapper worden van de huid, bijvoorbeeld de neus-lippenplooi, wanglijnen, rimpeltjes op de bovenlip of de mondhoekplooi. Ook worden fillers gebruikt om de lippen voller te maken, volume en contouren van het gelaat te herstellen (“liquid facelift”) en de handen te verjongen. Er bestaan diverse soorten fillers met verschillende eigenschappen. Drs. G. Snick gebruikt Radiesse en Hyaluronzuur . Dit zijn niet-permanente fillers gebaseerd op lichaamseigen en natuurlijke stoffen. Deze producten zijn al geruime tijd op de markt en hebben een bewezen effectiviteit en veiligheid.

Meer informatie of een afspraak maken?

Voor bovenstaande behandelingen bent u bij Schoonheidsinstituut Xtra Care verzekerd van specialistische, medische kennis en ervaring doordat wij de samenwerking zijn aangegaan met Drs. G. Snick.

De volgende datums staan gepland:

Heeft u interesse en wilt u graag meer weten of voor een vrijblijvend consult kunt u contact opnemen via ons contactformulier of bel 0113 21 77 71.