Schoonheidsspecialiste Kapelle

 

Bij Xtra Care vindt u een deskundige schoonheidsspecialiste die uw huid weer kan laten stralen; onze beautysalon is gelegen in Goes, nabij Kapelle en Schouwen Duiveland, in de provincie Zeeland. Wij bieden een groot aantal behandelingen aan ter verbetering van de conditie van uw huid. U kunt bij ons ook terecht voor het behandelen van diverse soorten huidproblemen, zoals couperose en acne. Onze gediplomeerde en gecertificeerde schoonheidsspecialisten staan voor u klaar om uw huid te verzorgen en weer te laten stralen.

Schoonheidsspecialiste nabij Kapelle en Schouwen Duiveland (Zeeland) voor behandeling die bij u past

Bij Xtra Care te Goes, nabij Kapelle en Schouwen Duiveland, treft u altijd een schoonheidsspecialiste die luistert naar uw wensen en uw huidproblemen serieus neemt; wij helpen niet voor niets klanten uit heel Zeeland. Wanneer u ons benadert voor een bepaalde behandeling, dan nodigen wij u eerst uit voor een intake. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en bespreken wij uw algehele conditie, de staat van uw huid en uw gezondheid. Vervolgens bekijken we welke behandeling het beste bij u past en hoe vaak u deze behandeling zou moeten ondergaan om uw huidprobleem volledig op te lossen. Na de behandeling geven wij u ook deskundig en uitgebreid verzorgingsadvies mee. Ook kunt u bij ons de producten kopen die wij tijdens uw behandeling hebben gebruikt, zodat u uw huid thuis verder kunt verzorgen. Een goede nazorg is immers net zo belangrijk als de behandeling zelf.

Uitgebreid aanbod aan behandelingen

Xtra Care staat bekend als een schoonheidsspecialiste in Zeeland, nabij Schouwen Duiveland en Kapelle, met een zeer uitgebreid en uiteenlopend aanbod aan behandelingen. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor huidverzorging en huidverbetering, maar ook voor ontharen, permanente make-up en een pedicure of manicure. U vindt een compleet overzicht op onze website en ook een volledige prijslijst. Heeft u vragen over één van onze behandelingen of wilt u graag een afspraak maken? Bel dan gerust even naar 0113 21 77 71.

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een afpraak maken? Bel of vul onderstaand contactformulier in.

 Dhr. Mevr.

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

 Ik wil graag een afspraak maken Ik ontvang graag meer informatie

Waar komt u voor of wilt u meer informatie over ontvangen?

Voor wanneer zou u een afspraak willen maken?

Welk tijdstip komt u het beste uit?

Vragen/opmerkingen

Wanneer u bovenstaand formulier verstuurd zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken of u van de juiste informatie te voorzien. V.w.b. een afspraak kunnen wij u niet garanderen dat er op de door u aangegeven datum en tijdstip nog plek is in onze agenda.

Afspraken kunnen niet middels dit formulier geannuleerd worden. Wanneer u een afspraak wilt annuleren vragen wij u telefonisch contact op te nemen met ons via: 0113 21 77 71.

Wanneer u dit formulier verstuurd gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.