Power Plate ‘next generation’

Uw perfecte partner. Miljoenen mensen zijn blij met deze high tech trainingsmethode. Het resultaat; enthousiaste en tevreden gebruikers. Laat het enthousiasme u ook in zijn greep krijgen!

“Effect met een druk op de knop!”

Power plate heeft een revolutie teweeggebracht in de wellness, beauty en anti aging branches. Het geheim; iedereen kan snelle en goede resultaten bereiken, met een druk op de knop. Daarmee zet u de power plate, een aangenaam trillende plaat, in werking.

De effecten van de Power Plate:

Snelle spieropbouw: tijdens het trainen wordt vrijwel 100% van de spiervezels in alle spiergroepen benut, zowel spierkracht als het uithoudingsvermogen toe.
 Enorme tijdsbesparingaangezien zeer effectief getraind wordt en veel spiergroepen tegelijkertijd ingezet worden bereikt u in slechts 10 minuten hetzelfde als met 1 uur conventionele training.
Toename in flexibiliteitsterke doorbloeding, verwarming van de spieren en de pees-reflex zorgen ervoor dat het lichaam flexibeler wordt en dat spanningen en verklevingen loskomen
• Verbetering van de coordinatiedoordat de receptoren in het gehele lichaam gelijktijdig gestimuleerd wordenverbetert de intermusculaire coordinatie. Bovendien wordt het evenwichtsgevoel getraind, waardoor het verbetert.
• Activering van de bloedsomlooptijdens de training pompen de spieren tot wel 50 keer per seconde bloed tot in de kleinste haarvaatjes. Daardoor kriigen de cellen sneller brandstof en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.
• Verhoogde vetverbrandingde stofwisseling die door de training op de power plate toeneemt, leidt tot een verbeterde vetverbranding. Door speciale massageoefeningen kunnen ook specifieke probleemgebieden plaatselijk worden aangepakt.
• Verbeterde conditieaangezien de spieren sterker worden zal er ook meer gevergd worden van alle toeleveringssystemen, waaronder het hart, waardoor deze systemen efficienter zullen gaan werken.
• Verbeterd welbevindende power plate brengt een toename van tevredenheid en geluksgevoel teweeg.
• Cellulites en cosmetische gevolgenmassageoefeningen op de power plate maken verklevingen los en leiden tot meer beweeglijkheid van de weefsellagen. . omdat cellulitis wordt afgebroken en het bindweefsel wordt versterkt zal het huidbeeld ook diepgaand verbeteren. Zelfs de gezichtsspieren worden getraind en collageenvezels opgeslagen.