Voetverzorging

Tegenwoordig is een professionele voetverzorging noodzakelijk. De intensieve manier waarop men tegenwoordig leeft vergt veel van onze voeten. Uiteindelijk loopt en staat u iedere dag vele uren op uw voeten, eeltplekken, eksterogen, blaren, ingegroeide nagels zijn maar een kleine opsomming van de ongemakken die men van verkeerde behandelde voeten kan ondervinden. Ook verkeerde schoenen die te krap zitten of een net iets te hoge hak, of gewoon een slechte schoen geeft veel voetklachten. Daarom kunt u bij ons instituut terecht voor een professionele pedicure behandeling.

Naast een noodzakelijke behandeling geven we ook een luxe weldaad behandeling voor de voeten en benen. Waarbij een infrarood, bubbelbad, en daarna het knippen van de nagels en het verwijderen van het eelt een onderdeel zijn, om daarna een heerlijk onderbeen en voet massage te ondergaan dat wordt afgesloten met een voetmasker.

Schaamt u zich voor uw teennagels?
Xtra Care geeft u zelfvertrouwen met prachtige esthetisch gecorrigeerde teennagels! Door de ontwikkeling van moderne correctiematerialen kunnen nagelziekten nu definitie en succesvol behandeld worden. LCN-Pedique is vooral effectief bij de behandeling van individuele nagelproblemen.

Wat betekent moderne teennagelcorrectie?
Met LCN-Pedique kan uw teennagel gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden, zodat u weer een mooi, goed verzorgde teennagel heeft.

Tevens is het mogelijk om op uw teennagels French manicure aan te laten brengen.