Pedicure Goes

 

Xtra Care verzorgt een pedicure in Goes met goede nazorg en de beste behandelmethoden! Dagelijks staat bij ons een professioneel team schoonheidsspecialisten klaar om u te voorzien van een schoonheidsbehandeling op maat. Zowel voor lichaam als gezicht hebben wij verschillende behandelingen in huis en ook voor het oplossen van huidproblemen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een advies op maat voor al uw huidproblemen!

Xtra Care pedicure behandeling in Goes

Het is tegenwoordig steeds normaler om uw voeten te laten verzorgen bij een pedicure dan enkele jaren geleden toen alleen probleemgevallen hier terecht kwamen. Bij Xtra Care hebben de juiste kennis en apparatuur in huis om uw voeten heerlijk te verzorgen waardoor u weer fris en stralend voor de dag kunt komen. Uiteraard kunnen we u ook af helpen van vervelende voetkwaaltjes als eelt, likdoorns, blaren, ingegroeide nagels en verschillende huidaandoeningen. Neem vandaag nog contact op met onze pedicure in Goes om een afspraak te maken!

Speciale behandelingen

Bij schoonheidsinstituut Xtra Care kunnen we uw behandeling ook compleet maken met een lekkere voetmassage, parafine pakking en/of de behandeling af te sluiten met prachtige gelakte nagels met de gellak, hier heeft u 6 weken lang prachtig verzorgde nagels die uw voeten versieren!

Als schoonheidsinstituut hebben we bij Xtra Care naast de voetverzorging en behandelingen ook de juiste apparatuur in huis voor een teennagelcorrectie. Met behulp van de LCN-Pedique kan uw teennagel compleet gerepareerd of gecorrigeerd worden waardoor uw voeten weer een mooi en verzorgd geheel vormen. Interesse in een pedicure in Goes? Bel dan naar 0113 21 77 71.

Kies voor Schoonheidsinstituut Xtra Care

Professionele behandeling
Kwaliteit en vakkennis
Persoonlijke benadering
Goede nazorg

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een afpraak maken? Bel of vul onderstaand contactformulier in.

 Dhr. Mevr.

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

 Ik wil graag een afspraak maken Ik ontvang graag meer informatie

Waar komt u voor of wilt u meer informatie over ontvangen?

Voor wanneer zou u een afspraak willen maken?

Welk tijdstip komt u het beste uit?

Vragen/opmerkingen

Wanneer u bovenstaand formulier verstuurd zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken of u van de juiste informatie te voorzien. V.w.b. een afspraak kunnen wij u niet garanderen dat er op de door u aangegeven datum en tijdstip nog plek is in onze agenda.

Afspraken kunnen niet middels dit formulier geannuleerd worden. Wanneer u een afspraak wilt annuleren vragen wij u telefonisch contact op te nemen met ons via: 0113 21 77 71.

Wanneer u dit formulier verstuurd gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.