Ontharen Middelburg

 

Het ontharen van uw benen en bikinilijn laat u in Middelburg en omgeving over aan de professionele medewerkers van Xtra Care in Goes! Wij zijn al ruim 15 jaar de schoonheidsspecialist in de omgeving Goes waar u terecht kunt voor een uitgebreid scala aan schoonheidsbehandelingen en huidverbeteringstherapieën. Zowel dames als heren zijn bij ons van harte welkom en ook tussen lichaam en gezicht maken wij geen onderscheid. Bekijk de verschillende behandelingen eenvoudig online en neem voor vragen en meer informatie gerust contact met ons op!

Permanent ontharen in de buurt van Middelburg

Heeft u ook zo’n hekel aan het scheren of waxen van uw bikinilijn, oksel en benen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor het professioneel ontharen van uw lichaam bij Xtra Care vlakbij Middelburg! Wij kunnen ongewenste haren permanent verwijderen waardoor u niet na hoeft te denken voor u een rokje aan trekt of uw bikini weer voor de dag haalt. Bekijk de verschillende behandelingen bij Xtra Care eenvoudig online of vraag ons om advies in ons instituut in Goes!

Verzorgingsadvies

Wanneer u net uw lichaam heeft laten ontharen in ons instituut nabij Middelburg voorzien we u altijd van een persoonlijk verzorgingsadvies. Zo raden we u aan de eerste 24 uur geen sauna of heet bad te nemen, niet in de zon of onder de zonnebank te gaan, en gebruik een goede beschermende creme minimaal spf 20 Meer weten? Bel dan even naar 0113 21 77 71.

Kies voor Schoonheidsinstituut Xtra Care

Professionele behandeling
Kwaliteit en vakkennis
Persoonlijke benadering
Goede nazorg

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een afpraak maken? Bel of vul onderstaand contactformulier in.

 Dhr. Mevr.

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

 Ik wil graag een afspraak maken Ik ontvang graag meer informatie

Waar komt u voor of wilt u meer informatie over ontvangen?

Voor wanneer zou u een afspraak willen maken?

Welk tijdstip komt u het beste uit?

Vragen/opmerkingen

Wanneer u bovenstaand formulier verstuurd zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken of u van de juiste informatie te voorzien. V.w.b. een afspraak kunnen wij u niet garanderen dat er op de door u aangegeven datum en tijdstip nog plek is in onze agenda.

Afspraken kunnen niet middels dit formulier geannuleerd worden. Wanneer u een afspraak wilt annuleren vragen wij u telefonisch contact op te nemen met ons via: 0113 21 77 71.

Wanneer u dit formulier verstuurd gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.