IPL (flitslicht methoden)

U wilt pijnloos en permanent van ongewenste haargroei af. U hoeft niet verder te zoeken! Bij Xtra Care bent u op het juiste adres en heeft voor ontharen alle technieken in huis. Wij zijn niet afhankelijk van één apparaat of techniek. Wij zijn in staat om u altijd een eerlijk en onafhankelijk advies te kunnen geven. Tevens kunnen wij hierdoor tussentijds andere systemen inzetten voor een optimaal resultaat. Na een persoonlijk consult kunnen wij u adviseren over de behandeling welke het meest geschikt is voor u. Het consult is kosteloos en verplicht u tot niets. Lees hieronder meer over de volgende flitslicht methoden.

Ellipse
Weg met die ongewenste haargroei, scheren, harsen epileren, ontharingscreme, horen nu tot het verleden. Ellipse is een revolutionaire ontharingsmethode voor vrouwen en mannen, die medisch onderbouwd is met klinisch bewezen resultaten.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van veilig, zichtbaar licht uit een speciale flitslamp. Via een glasprisma wordt dit naar de te behandelen de plaats geleid. Het pigment in de haren absorbeert het licht en zet het om in warmte. Deze warmte wordt door de haren naar de haarzakjes gevoerd, waarna zich geen nieuwe haren meer kunnen vormen. Flits na flits wordt het te ontharen huidgebied behandeld. Het computergestuurde ellipssysteem
werkt op basis van unieke software, die de lichtintensiteit aangepast aan de diverse huid- en haartypen
(ook rood, blond en grijs haar). Ellipse onthaart snel, pijnloos en vooral: blijvend. Het is een uniek systeem dat ook geschikt is voor het behandelen van grote oppervlakken zoals rug, armen en benen, oksels en de bikinilijn.

Voor de behandeling van het gelaat kunt u eventueel in aanmerking komen voor een vergoeding bij uw zorgverzekeraar (lees uw polis na).