Gezichtsbehandelingen

Ons instituut biedt een uitgebreid pakket aan behandelingen. Bij uw eerste afspraak reserveren we extra tijd voor het intakegesprek en de huidscan. Samen met u maken we de keuze met welke producten we gaan werken. De merken waaruit u kunt kiezen zijn: md formulations, PRIORI of Valmont. Bij uw eerste behandeling krijgt u een advies voor de thuisverzorging en eventueel een behandelplan voor de vervolgbehandeling.

Uw gezicht is voor iedereen zichtbaar en heeft heel wat te verduren. UV-straling, wind, warmte en kou zijn allemaal factoren die invloed hebben op de huid van het gezicht. Het blijft uw visitekaartje en begrijpelijk dat u uw gezicht er zo goed mogelijk en verzorgd uit wilt laten zien. Één van de mogelijkheden om uw gezicht weer een frisse, gezonde uitstraling te geven is een peeling.

md formulations peeling
Een peeling van md formulations gebruikt 40% glycolzuur. Dit lost 5 laagjes dode huidcellen op. Met de speciale ABC peeling (70%) ondergaat de huid een intensieve anti-age behandeling waarbij één behandeling tot 8 laagjes dode huidcellen kan verwijderen.

Na de behandeling is de huid glanzend en zacht. De poriën zijn minder zichtbaar en de hydratatie van de huid is verbeterd. De combinatie van de behandeling en het gebruik van de thuisverzorgingsproducten voorkomt een extreme opbouw van dode huidcellen. De huidvernieuwing blijft gestimuleerd en voorkomt een doffe, slecht doorbloede uitstraling en acne problemen.

Bij een acne-gevoelige huid en bij anti-aging wensen wordt aanbevolen om 6 behandelingen in kuurverband te ondergaan voor het beste resultaat.

De producten en behandelingen met md formulations zijn geschikt bij:
• Huidveroudering
• Acne
• Hyperpigmentatie
• Rosacea

Alle gelaatsproducten van md formulations zijn vrij van minerale oliën, geur- en kleurstoffen. De producten zijn niet op dieren getest.

PRIORI peeling
Fruitzuren zorgen voor een peelend effect maar zijn ook goede moisturizers. Normale moisturizers sluiten de huid af om vochtverdamping uit de huid te voorkomen. Fruitzuren daarentegen hydrateren de huid van binnenuit. Zij geven de huid signalen om het natuurlijke proces van vochtbinding, middels hyaluronzuur, vanuit de cel te stimuleren.

Zonder de aanwezigheid van hyaluronzuur zou onze huid verschrompelen als een rozijn. Bovendien is het een essentiële stof bij wondheling. Melkzuur is een superieure, natuurlijke huidbevochtiger. Zelfs 70% effectiever dan glycolzuur. Het melkzuur bevordert de aanmaak van hyluronzuur in de huid. Het liposomencomplex bevat vitaminen met een celbeschermende functie (antioxidant) en collageenstimulerende eigenschappen.

PRIORI Advanced AHA zorgt voor:
• huid exfoliatie (peeling) van meerdere lagen
• een uitzonderlijke verbetering van het vochtniveau in de opperhuid en lederhuid
• een stimulatie in de aanmaak van collageen en elastine
• goede celbescherming door de aanwezigheid van een anti-oxidantencomplex

Priori is uw keuze wanneer u met huidverbetering aan de slag wilt voor:
• het herstel van een vochtarme, gevoelige huid
• het verbeteren van de verouderde (door de zon beschadigde huid)
• het herstel van de probleemgevoelige huid en de huid waarbij acne op latere leeftijd terugkomt
• het minimaliseren van fijne lijntjes en rimpels
Tijdens de behandeling ondergaat u een intensieve 3 minuten peeling die uw huidfuncties normaliseren. Samen met het gebruik van de thuisverzorgingsproducten optimaliseert u uw huid zorgvuldig en zult u verrast zijn over het resultaat. De behandeling is, afhankelijk van uw huidconditie, uitstekend te combineren met een bindweefselmassage.
De producten van PRIORI zijn vrij van minerale oliën, geur- en kleurstoffen. Zij zijn niet op dieren getest.