Dermaroller

De Medische Dermaroller is een trommelvormig apparaatje, dat 192 fijne micronaalden bevat van 0,5 tot 1,5 mm lang en 0,1 mm in diameter. Deze naaldjes penetreren de dermis herhaaldelijk, ongeveer 20 maal bij het rollen ervan over het huidoppervlak. De huidcellen reageren op deze kleine prikjes in de huid.  Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid zeer krachtig, waardoor rimpels en oneffenheden verdwijnen en waardoor de huidtextuur opzienbarend wordt verbeterd qua stevigheid en teint. Deze zogeheten ‘resurfacing van de huid’ met behulp van de Medische Dermaroller is de meest eenvoudige procedure die ooit werd uitgevonden voor opzienbarende huidverjonging. Het principe is even eenvoudig als uiterst effectief, omdat deze niet-chirurgische methode wordt toegepast binnen een professionele huidverbeterende behandeling in combinatie met intensief huidverbeterende producten!

Behandeling
Een behandeling met de Medische Dermaroller kan op alle gewenste huidoppervlakken van het lichaam worden uitgevoerd die vragen om een verbetering. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een laserbehandeling, kan een behandeling met de Dermaroller herhaaldelijk en relatief snel achter elkaar uitgevoerd worden. Afhankelijk van de conditie van de huid en om het maximale resultaat te behalen, worden 2 tot 3 behandelingen aangeraden.
Aangezien de nieuwe collageenvorming enige tijd nodig heeft om te rijpen, is de geadviseerde
tussenpose bij de behandelingen ca. 6 weken en deze worden uitsluitend uitgevoerd bij een
professionele schoonheidssalon.

De Medische Dermaroller™ methode geeft sublieme resultaten bij huidproblemen zoals onder andere:

• acne littekens
• hyperpigmentatie
• een verslapte huid
• een vale of doffe teint
• een sterk verdikte huid
• een verouderde huid met rimpels
• striae en littekens op het lichaam

 

 

Nieuw… De Dermapen

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. De dermapen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

V: Hoe gaat de Dermapen behandeling in zijn werk?
A: Voor de behandeling wordt een hyaluronzuur serum aangebracht op uw huid, waarna de Dermapen (in roterende beweging) over uw huid heen gaat. De behandeling zal aanvoelen als klein prikjes in de huid, welke goed te verdragen zijn. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, of een medische naaldlengte gebruikt, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van een verdovende crème.

V: Hoe ziet de huid er na de Dermapen behandeling uit?
A: Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypen zal die snel verdwijnen, bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een SPF 30 en in de volgende dagen een serum aan te brengen op het behandelde gebied.

V: Wanneer kan ik resultaat verwachten van de Dermapen behandeling?
A: Het proces dat in de huid op gang wordt gebracht, heeft de tijd nodig om gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken zal er verbetering zichtbaar zijn, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden. Om het meest optimale resultaat te bereiken is thuisgebruik van het home microneedling systeem aan te bevelen.

Behandeling met de Dermapen (gelaat) 0,3 mm vanaf € 125,00
Behandeling met de Dermapen (gelaat) Medisch vanaf 1mm € 225,00